Yapılan basın açıklamasında,şunlar kaydedildi
"Sosyal sorumluluk ilkesiyle bugüne kadar birçok projeye imza atan RELAX SEYHAN SEYHAN GAYRİMENKUL VE YÖNETİM DANIŞMANLIĞI Çanakkale’de yaşanan ve tüm Türkiye’yi derinden etkileyen Ayvacık ve köylerindeki deprem sonrası evleri yıkılan vatandaşlarımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimi firmamız ve Türkiye’miz adına sunuyoruz.

Son dönemde şehrimizi ve ülkemizi derinden etkileyen terör olaylarında canı yanan gençlerimizin ailelerine evlatlarına bu vatan toprağını emanet eden şehit ailelerine Türkiye’nin neresinde olursa olsun konut edinme anlamında RELAX SEYHAN SEYHAN GAYRİMENKUL VE YÖNETİM DANIŞMANLIĞI ile yapacakları tüm işlerden hiç bir  şekilde ücret bedeli almayacağımızı kamu oyuna duyururuz.

Ayrıca bu vesile ile Ayvacık’ta yaşanan doğa faciasından ötürü evleri yıkılan ailelerinde aynı şekilde bizlerle yapacakları tüm kurumsal iş birlikteliklerinde hiçbir şekilde hizmet bedeli almayacağız. Bu vatan ve bu şehir için yapılacak tüm sosyal sorumluluk projelerinde bize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için biz RELAX SEYHAN SEYHAN GAYRİMENKUL VE YÖNETİM DANIŞMANLIĞI olarak taşında altında elimiz devamlı olacaktır" dedi.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi