Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram seçim süreci esnasında vermiş olduğu sözleri tutmaya devam ediyor. Bu doğrultuda belediye bünyesinde çalışan memurlara sosyal hakların verilmesi hususunda yetkili sendika ile sözleşme imzaladı.
Ayvacık Belediyesi bünyesinde çalışan memurlar toplu sözleşme sevinci yaşadı. Belediye memurlarına yıllardır verilmeyen mevcut sözleşmeler kapsamındaki sosyal hakların verilmesi konusunda yetkili sendika olan tüm yerel-sen sendikası ile Ayvacık Belediyesi sözleşme imzaladı.
Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram imza töreninin ardından gazetemize yaptığı açıklamada, Vatandaşlarımızın beklentilerini yerine getirebilmek için ben ve ekibim gece gündüz çalışmaya devam etmekteyiz. Yine belediye çalışanlarımıza yasal haklarından doğan ve yıllardır yararlanamadıkları sosyal haklar konusunda anlaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.
Ayrıca tüm yerel-sen Çanakkale il temsilcisi Hasan Kart da yaptığı açıklamada, “20 yıldır Ayvacık belediye çalışanlarımızın gasp edilen toplu sözleşme hakkını aldığımız için mutluyuz. Emek ve emekçiden yana taraf olan belediye başkanımız Mesut Bayram’a teşekkür ederiz. Ayvacık belediyesi emekçilerine hayırlı olsun” dedi.