Ayvacık Belediyespor mücadele ettiği Çanakkale 1. Amatör Küme’deki ikinci devredeki üçüncü maçında deplasmanda Çanakkale Arslancaspor ile karşılaşacak.
Çanakkale Onsekiz Mart Suni Çim Stadyumu’nda pazar günü saat 13.00’de Çanakkale Arslancaspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmadan puan ya da puanlar çıkarmak isteyen temsilcimizin ligte 17 puanı bulunuyor. Ligin ilk devresinde oynanan mücadelede ise temsilcimiz rakibini evinde 1-0 mağlup etmişti. Temsilcimiz ikinci yarı öncesinde yaptığı transferlerle adından söz ettirmiş ve ikinci devrenin ilk maçında evinde Tarımspor’u 3-1 mağlup etmiş, ardından da lig birincisi Çanakkale Barbarosspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ligte bu hafta ise Dümrekspor ile Bayırköyspor, Çanakkale Genç 1915 Spor ile Çanakkale Barbarosspor, Çardakspor ile Yeşil Bayramiçspor, Güneylispor ile Tarımspor ve Yenicespor ile Kocatepespor karşılaşacak.
Takımımıza Ayvacık Gazetesi olarak deplasmanda oynayacağı Çanakkale Arslancaspor karşılaşmasında başarılar dileriz. (Haber: Sedat Uz)