Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ile Çanakkale Mali Müşavirler Odası işbirliğinde odaya kayıtlı serbest muhasebeci mali müşavirlere kısa çalışma ödeneği ile ilgili online bilgilendirme semineri düzenlendi.

 Oda hizmet binasında online olarak gerçekleştirilen seminerde İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Biga İşkur Şube Müdürü Ahmet Uzuner, İşsizlik Sigortası Şefi Ebru Yılmaz Kaya tarafından Kısa Çalışma Ödeneği ve Uygulamaları konusunda bilgilendirme yapıldı. Eğitim sonunda meslek mensupları uygulama ile ilgili merak ettikleri sorularına en yetkili ağızlardan cevap buldu.

Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Soykan “İŞKUR ile ortaklaşa düzenlenen seminerin çok yararlı geçtiğini belirterek odamız ile İşkur arasında eskiden beri devam eden işbirliğinin bundan sonra da  artarak devam edeceğine inandığını söyledi. Meslek mensuplarımız pandemi sürecinde, işletmelerin ve kamu kurumlarının hep yanında olmuş, çıkan her yeni uygulamayı sorunsuz ve başarılı bir şekilde uygulamıştır. Kısa çalışma ödeneği uygulamalarında da müşterilerimizin ve işletmelerimizin mağdur olmamaları adına bu eğitimi gerçekleştirdik. Eğitimin gerçekleştirilmesindeki iş birliği için başta il müdürümüz Mehmet Uğur Yavuz olmak üzere tüm kurum çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi