Ayvacık Belediyesi Çamlık Kır Lokantası’nda düzenlenen kongrede konuşan Yıldız, esnafın her zaman yanında olduklarını ifade etti. Esnafa her konuda yardımcı olmanın asli görevleri olduğunu ifade eden Yıldız, pandemi sürecinde esnafların zor zamanlardan geçtiklerini ifade ederek, bu zor zamanı hep birlikte atlatacaklarını söyledi.
Tek adayla gidilen seçimde mevcut başkan Alaattin Yıldız, yeniden seçilerek güven tazeledi. Yıldız’dan ziyade kongrede Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram da birer konuşma gerçekleştirdi. Divan başkanlığını Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Ejder’in yaptığı olağan genel kurulda Yıldız’ın asil yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Nazmi Çevik, Gürkan Bük, Yahya Erel ve Müjdat Bayram.
Olağan Genel Kurula, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Ejder, Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Fehmi Arıkan, Ayvacık Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Solak, Ayvacık AK Parti İlçe Başkanı Fatih Kocabıyık, CHP Ayvacık İlçe Başkanı Emre Öz, esnaflar ile misafirler katıldı.

Açıklama yok.
Açıklama yok.Açıklama yok.