Şadan Doğan Anaokulu öğrencileri okulun ilk gününden bu yana düzenli olarak “Bugün okulun kaçıncı günü?” sorusuna cevap aradılar. Öğrenciler 100. güne ulaşana kadar okulun ilk gününden itibaren takvim grafiklerinden her gün sıra takibini yaparak ritmik saymayı öğrendiler.
Okul 100. gün etkinliği kapsamında örüntü oluşturma, grafik ve şekilleri yorumlama, müzik ve benzeri alanlarda çocukların yaparak yaşayarak öğrenmeleri ve eğlenmeleri için yaratıcı ve renkli ortamlar hazırladı.
Öğrenciler öğretmenleriyle hazırladıkları taçları ile okulun etkinlik alanında günün anlamına uygun oyunlar oynayacaklar, öğrenciler sene başından beri heyecanla bekledikleri okulun 100. günü partisinin sonunda yorgunluklarını kendi elleriyle yaptıkları 100. gün pastası ile tatlandıracaklar.
Okulun açıldığı ilk günden bu yana sabırla biriktirdiğimiz 100 materyalden oluşan projeyi 100. Gün partisinde misafirlere sunacaklarını belirten Okul Müdürü Emel Çimen; “100. gün etkinliğimizle bağlantılı olarak hafta boyunca akademik becerilerimizi geliştirmeye yönelik arttırma, gruplama, sıralama, sayma çalışmaları yaptık. Sunumlarımızın ardından oynayacağımız eğlenceli ve müzikli oyunlar ile partimizi sonlandıracağız. Öğrencilerimizin sabırsızlıkla beklediği Cuma günü saat 12’de bizleri yalnız bırakmazsanız çok mutlu oluruz.” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi