Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Bakış Açısı Ve Koordinasyon Topluluğu  (BAKOT) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde  Çanakkale nin Ayvacık ilçesinde yaşanan deprem  bölgesindeydi. Burada hem depremden etkilenen kadınların kadınlar gününü kutladılar hem çocukları okullarında ziyaret ederek onlarla vakit geçirdiler. Kadınlar gününde deprem bölgesindeki kadınlarında unutulmadığını verdikleri karanfiller ile göstermiş oldular.
Kadınlar bu anlamlı günde hem mutlu oldular ve teşekkürlerini belirttiler. Kadınlar gününü kutlamaya sadece BAKOT geldi.
 
BAKOT Başkanı Erman Babacan şunları da belirtti;   Bu anlamlı günde yapılabilecek olan en güzel şeyin deprem bölgesindeki kadınlarında unutulmadığını ve değer verildiğini göstermek gerekiyor. Hepsinin tek tek kadınlar gününü kutladık ve karşılaştığımız minnet duyguları bizi çok mutlu etti. Bunun yanında okullarında çocuklar ile geçirdiğimiz vakit ve bizi tekrar çağırmaları bizlere  ayrı bir mutluluk verdi. Biz bu gün çok büyük manevi mutluluklar yaşattık ve yaşadık. Bize bu günde  ulaşım konusunda yardımcı olan Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı'ya da teşekkür etmek istiyorum... Tüm depremzede kadınların ve ülkem kadınlarının 8Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun." dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi