Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ağaç ve orman ürünlerinin işlenmesi sektöründe faaliyet gösteren 15 üyesini, TÜYAP İstanbul Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen “30. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri ile 20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi 2017” fuarına götürdü.
 
Fuar ziyaretinde, 21 no’lu Meslek Komite Başkanı Hüseyin Şen ve sektör temsilcileri; Ahmet Hamdi Çetin, Akın Çakan, Alican Köse, Cahit Değirmenci, Derya Özen, Erdem Orta, Erkan Yaman, Hasan Sarı, İsa Keskin, Muzaffer Köse,  Tolga Yavaş, Uğur Durgun Yıldıray Çakan, Yüksel Özkan yer aldı.
Orman Endüstrisi, Mobilya Yan sanayii ve Ağaç İşleme Makinaları sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların katılımlarıyla gerçekleştirilen fuar bu yıl, 30 farklı ülkeden toplam 861 firma ve temsilcisinin, 63.883 yerli ziyaretçi ve 102 ülkeden 7.698 Uluslararası ziyaretçinin katılımlarıyla ile gerçekleşti.
 
ÇTSO Üyeleri, fuar ziyaretinde stantları ziyaret ederek, firmalarla ikili görüşmeler ve sektörde yaşanan gelişmeleri yakından görme şansını elde etti.