Ayvacık merkezli Bayraktar Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da gerçekleştirdiği satışlarla Türkiye’nin en büyük şirketlerinin yer aldığı Fortune Türkiye 500 listesinde yer aldı.
Türkiye'nin en büyük şirketlerinin belirlendiği 2018 Fortune Türkiye 500 listesindeki şirketler net satışlara göre belirlendi.  Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan Fortune 500 Türkiye araştırmasının 12’incisi FORTUNE TÜRKİYE dergisinin temmuz sayısında açıklandı.
Listede 2017 yılında olduğu gibi yine yer alan Ayvacık’ın ve Çanakkale’nin önemli iş adamlarından Mehmet Bayrak’ın sahibi olduğu Bayraktar Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi yine gururumuz oldu. Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında 477. sırada yer alan şirket, toptan gıda ve içecek sektörüyle hizmet vererek yaklaşık 200 kişiye de istihdam sağlıyor.
Fortune 500 Türkiye listesinde yer alan 2017 yılında olduğu gibi Çanakkale’den yer alan tek şirket olan Bayraktar Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi göğsümüzü kabartmaya da devam ediyor.
Bayraktar Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’nin sahibi olan Mehmet Bayrak’a Fortune 500 Türkiye Dergisi tarafından listede yer aldığı için plaket verildi. Biz de Ayvacık Gazetesi olarak, Bayraktar Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ni kutluyor, iş hayatında başarılarının devamını diliyoruz.