Son dakika gelişmelerden, Çanakkale gündemine her türlü detayı Boğaz Medya grubuna bağlı internet haber sitelerini tıklayarak öğrenen Çanakkale halkının rağbetini gerçek veriler de doğruladı.

Hayatın her anında akıllı telefonlar ile sanal tura çıkan vatandaşlar haberin merkezi olarak adeta yerel basını tercih ettiğini tıklayarak gösteriyor. Kentte son günlerde yerel gazetelerin okunma tartışması gözlenirken, ‘Çanakkalelinin en çok kimi okuyor?’ sorusuna günlük yayınlarını, internet gazeteciliğine döken Çanakkale yerel medyası gerçek verilerle en güvenilir kaynaktan alabiliyor. Buna göre internet gazeteciliği okunurluk oranını ‘Alexa’ verileri gözler önüne seriyor. Web sitelerini belirli kriterler doğrultusunda sıralayan web ölçümleme ve sıralama odağında hizmet veren bir araç olan ‘Alexa’ verilerine göre Boğaz Medya’ya bağlı internet siteleri de sıralamalardaki yüksek oranlarıyla dikkat çekiyor.
 
Boğaz Medya bünyesinde  www.bogaz.com.tr ulusal haber içerikli olmak üzere, www.bogazgazetesi.com.tr , www.burasicanakkale.com.tr , www.istecanakkalegazetesi.com, www.gazetevitamin.com  , www.gazetelapseki.com , www.gazeteayvacik.com , www.biganinsesi.com , www.kampusgazetesi.com.tr  yerel haber içerikli olmak üzere toplam 9 internet sitemiz mevcut. Hem kent merkezinde yayın yapan hem de ilçelerimizde okuyucular tarafından tercih edilen yerel gazetelerimizin internet sitelerinin tıklanma oranları bizleri memnun etmeye yetiyor. Gösterilen bu ilgi karşılığında bizler de her geçen gün kendimizi yenilemeye devam etmeyi bir görev biliyoruz. Tık'larınız sağlık diyerek teşekkürlerimizi iletiyoruz....