Geçtiğimiz gün, Behramkale köyü içerisinde 2 göz odalı bir evde engelli çocuğuyla beraber yaşayan 82 yaşındaki Fatma Çakır’ın evi çıkan yangında küle dönmüş, Fatma nine engelli kızı ile birlikte facianın eşiğinden dönmüştü. Çıkan yangında evi küle dönen Fatma Nine, “600 liram kalmıştı. O da yangında kül oldu. Şimdi biz ne yaparız?” diye gözyaşı dökmüş ve herkesi üzmüştü. Bu olay sonrasında Ayvacık Kaymakamlığı harekete geçmiş, Fatma Nine’ye sahip çıkmıştı.
Fatma Nine’nin gözyaşları sonrasında harekete geçen Ayvacık AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Turan Tumay, “Partimiz olarak Fatma teyzemizin her türlü ihtiyacını karşılamaya hazırız. Gerek devlet birimlerimiz gerekse partimiz Fatma nine için üzerine düşen her şeyi yapacaktır. Fatma teyzemiz yeter ki üzülmesin” dedi.
Fatma nineyi ziyaret ederek, her türlü ihtiyacının karşılanacağının sözünü veren Çanakkale AK Parti İl Yöneticisi Ayvacıklı iş adamı Sinan Erdoğan ise, “Fatma teyzemizin ve kızına geçmiş olsun. Canları sağolsun. Geri kalanlar hallolur. Devletimizin kurumları da bu konuda çok hassas. Üzerimize düşen ne olursa da yaparız” dedi.

(Haber: Sedat UZ)