Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Boğaz Medya’yı ziyaret etti.

Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hafize Akıncı ile bir araya gelen Başkan Gökhan, koronavirüs nedeni ile sıkıntılı günler yaşayan sektörlerden biri olan basının sorunları hakkında bilgiler aldı.
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında basın sektöründe hizmet veren kentteki kurumları da ziyaret etti. Bu kapsamda Boğaz Medya’yı ziyaret eden Başkan Ülgür Gökhan, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hafize Akıncı ve medya bünyesinde çalışan gazetecilerle bir araya geldi. Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Ülgür Gökhan, “Koronavirüs sürecinde ne oluyor, ne bitiyor ve ne olmakta gibi konularda fikir alışverişinde bulunmak amacı ile basında ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Basın çok riskli bir sektör, haberlere gidip geliyor... Dolayısıyla esnafın durumu, basının durumu, Çanakkale’deki durum nedir; ne değildir? Hem bir ziyaret, hem de dertleşmek amacı ile buraya geldik” dedi. 
 
Ziyarette Başkan Gökhan, pandemi sürecinde belediye olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hafize Akıncı da, zorlu süreçte basının yaşadığı özellikle maddi zorluklar hakkında Başkan Gökhan’a bilgiler verdi.
 
 
 


Kaynak: Haber Merkezi