Edinilen bilgiye göre, Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Uluköy mevkiinde 19 Ekim Perşembe günü arabasıyla yolda seyir halinde olan bir kadın, telefonla konuşmak için yol kenarında durdu. Bu esnada kadının yanına gelen E.T. isimli şahıs, kolundan çekip, araçtan indirdi. Cinsel saldırı girişimi esnasında yoldan geçenler durumu fark edip, E.T’yi olay yerinden uzaklaştırdı. Şoka uğrayan kadın durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada E.T. isimli şahsın daha önce 'Cinsel Suçlar ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçlarından cezaevinde yattığı ortaya çıktı.
Öte yandan, E.T. isimli şahsın daha önceden aynı kadını takip ettiği ve birkaç gün sonra evlenecek olmasına rağmen ‘Sen benimsin, seni kimseye yar etmeyeceğim. Seni düğünden alacağım’ yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.
Yaşanan bu olayların ardından jandarma özel ekip kurarak, E.T. isimli şahsı aramaya başladı. Yapılan araştırma neticesinde zanlı E.T, 23 Ekim Pazartesi günü Körüktaşı Mahallesi'nde ağaçlı alanda yakalandı. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Kaynak: İHA