Spor

Şampiyon Ayvacık Eğitim

Ayvacık’ta Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyonluk karşılaşmasında Ayvacık Belediyesi’ni penaltı atışları sonrasında mağlup eden Ayvacık Eğitim şampiyon oldu.

Ayvacık 21 Eylül Stadyumu’nda oynanan yarı final mücadelelerinde galip gelerek finale çıkan Ayvacık Eğitim ile Ayvacık Belediyesi müthiş bir karşılaşmanın ardından karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere kaldı. Berabere biten karşılaşmanın ardından seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılar sonucunda 6-5 karşılaşmayı kazanan ve şampiyon olan takım geçen yılın şampiyonu Ayvacık eğitim oldu.
Final karşılaşması öncesinde oynanan üçüncülük karşılaşmasında ise Jandarma rakibi 6. Filo’yu 6-3 mağlup ederek 3. Lük kupasının sahibi oldu.
Oynanan mücadelelerin ardından Ayvacık Eğitim büyük mutluluk yaşadı. Karşılaşma sonrasında Ayvacıkspor Onursal Başkanı İbrahim Sezgin tarafından konfetiler eşliğinde şampiyona kupası verildi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde ise şampiyon olan takıma Ayvacık Kaymakamı Dr. Salih Gelgeç tarafından, turnuvada ikinci olan Ayvacık Belediyesi futbol takımına Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin tarafından ödülü verildi.