Vali İlhami Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında eşi şehit olan öğretmenlerimizi ziyaret etti.
 
İlk olarak Mardin ili Ömerli’de teröristlerce kurulan pusu sonucu Şehit düşen Astsubay Kad. Kıd. Başçavuş Sadık Güllü’nün eşi Huriye Güllü’yü ziyaret etti. Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulunda öğretmenlik yapan Şehit Sadık Güllü’nün eşi Huriye Güllü ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, şehit eşi Huriye Güllü’nün 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ardından Vali İlhami Aktaş, Biga kırsalında ateşli silahla vurulması sonucu Şehit düşen Jandarma Astsubay Kd. Başçavuş Ömer Yanar’ın eşi Seçil Yanar’ı ziyaret ederek bir süre görüşüp sohbet etti. Çanakkale Fen Lisesi’nde öğretmenlik yapan Şehit Ömer Yanar’ın eşi Seçil Yanar’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Vali İlhami Aktaş, şehitlerimizi de rahmet, minnet ve şükranla andı.
 
Son olarak Fırat Kalkanı Harekatında şehit düşen Astsubay Kıvanç Kaşıkçı’nın Atatürk İlkokulu’nda öğretmen olarak görev yapan eşi Hamiyet Kaşıkçı’yı ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Vali İlhami AKTAŞ, Şehit Kıvanç Kaşıkçı’nın eşi Hamiyet Kaşıkçı ile bir süre görüşerek devletimizin her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanlarında olduklarını ve şehitlerimizin emanetlerini kendi emanetleri gibi sahiplendiklerini söyledi. Vali İlhami Aktaş’ın eşi şehit olan öğretmenlerimizin ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer eşlik etti.