Ayvacık AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Tok, Ayvacık’a doğalgaz getirilmesi için AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile görüştü. Turan, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.
Çanakkale AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve Ayvacık AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Tok, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki ofisinde ziyaret etti.
Ayvacık ilçesinde yatırımların ve ilçe yönetiminin çalışmalarının değerlendirildiği görüşmede, Ayvacık AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Tok, Bülent Turan’a Ayvacık’a doğal gaz getirilmesi talebini iletti. Tok, görüşmede Ayvacık halkının doğalgaza kavuşmasını istediklerini söyleyerek, Turan’dan destek istedi.
AK Parti Grup Başkanvekili  Bülent Turan, Ayvacık’ın tarih, doğa ve turizm kenti olduğunu belirterek, kadim ilçemize doğal gaz gelmesi için her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler.
Bülent Turan konuşmasında, "Söz konusu hemşehrilerimize hizmetse asla geri durmayız. Ayvacık’a doğal gaz getirilmesi konusunu yakından takip ediyoruz. Tüm Çanakkale genelinde hemşehrilerimizin doğal gaz konforuna kavuşması için gayret ediyoruz.” dedi.

Haber: Sedat Uz