Önümüzdeki yıl yapılması planlanan oda seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıklayan Korol, yönetim kurulu üyeleriyle beraber seçimin ilk startını verdi. Korol, Sokakağzı’ndaki Aristo Motel’de düzenlediği adaylık açıklamasında, şu ifadeleri kullandı: Ayvacık Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde başkan adaylığımı açıklıyorum. 10.04.1983 Çanakkale / Ayvacık doğumluyum. Sakarya Üniversitesi Muhasebe ön lisans ve sonrasın da Anadolu üniversitesi İşletme bölümünü tamamladım. 2011 yılından beri Mesut Saat ve İletişim olarak ilçemizde ve 2015 yılından beri Küçükkuyu beldemizde de aynı faaliyette hizmet vermekteyim. Değerli esnaf dostlarım 2014 yılında Ayvacık Esnaf ve Sanatkârlar odası denetim kurulunda 2018 yılında yönetim kurulunda toplamda 8 yıl boyunca görev yaptım.
“Hedeflediğimiz Projelerimiz Var”
Odamızın ve esnaflarımızın en iyi yerlere taşınmadığı kanaatına vardım. Yapılmasını istediğim plan ve projeleri hayata geçirmek için aday oldum. Ayrıca sadece seçim zamanlarında oy istemek için yanınızda olmadığımızı belirtmek isterim.
Bu yüzden yönetim kurulumuzla bir araya gelerek meslektaşlarımızın sorunlarını yerinde ve zamanında tespit ve çözüm bulacağız. İlçemizin merkezi, Küçükkuyu beldemiz ve köylerimizin dağınık olması iletişim kopukluğu yaratmaktadır. Yönetim kurulumuzu oluştururken beldemizi ve köylerimizi dikkate alarak hazırlamaya çalıştık. Bununla birlikte en büyük sorunumuz olan Küçükkuyu beldemize 2 kişi yönetici seçerek ve beldeye yapacağımız yatırımla esnaflarımızın Ayvacık’a sürüklenmesini bir nebze olsa da rahatlatmaya çalışacağız.  Esnaflarımızın saygınlığını en iyi yerlere taşıyacağımızı, yönetim kurulumuzla amaç ediniyoruz. En yakın zamanda yol haritamızı sizlerle birlikte belirleyerek sürekli iletişim halinde olacağız. Önümüzdeki günlerde projelerimizi sizlerle paylaşacağız.
2022 yılında gerçekleşecek olan genel kurulumuzun başta odamıza, üst kuruluşlarımıza ve esnafımıza hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ederiz. Saygılarımızı sunarım.”

Açıklama yok.
Açıklama yok.