Ayvacık Belediyespor oyuncuları ve taraftarları bugün Ayvacık 21 Eylül Stadyumu’nda görülmemiş hakem protestosu gerçekleştirdi.

Ayvacık 21 Eylül Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayan mücadelede Ayvacık Belediyespor, Çanakkale Dardanelspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın 80. dakikasında Ayvacık Belediyesporlu futbolcular 1 dakikalığına sahada oturdu. Bu dakikada Ayvacık Belediyesporlu taraftarlar ise ellerindeki beyaz dosya kağıtlarını yukarıya kaldırarak 1 dakika boyunca önceki haftalarda alınan hakem kararlarına tepki gösterdi. Özellikle geçen haftalarda oynanan Hastanebayırıspor karşılaşmasında bir çocuğun yan hakeme kar topu atması sonucu hakemin maçı iptal etmesiyle de Ayvacık Belediyespor 3-0 hükmen mağlup sayıldı. Bu karara tepki ise bu hafta oynanan Çanakkale Dardanelspor maçında gösterildi. İlginç görüntülere sahne olan hakem protestosu, Çanakkale Dardanelspor taraftarlarınca da alkışlanarak destek gördü. 1 dakika boyunca duran maç ise 81. dakikada devam etti.
Karşılaşma sonrasında Çanakkale Dardanelspor, Ayvacık Belediyespor’u 5-0 mağlup ederken, karşılaşmaya görülmemiş hakem protestosu damga vurdu.