Çanakkale 18 Mart kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen liseler arası güreş müsabakaları sonuçlandı. Çanakkale İl Güreş Temsilcisi Nihat Gür 3 gün boyunca 4 farklı kategoride gerçekleşen müsabakalara toplamda 137 sporcu katıldığını belirtti.

Güreş müsabakalarında dereceye girenleri de açıklayan Gür "15-16 yaş serbest stilde Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

17-18 yaş grubunda Yenice Reyhan Bodur Anadolu Lisesi birinci, Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, İbrahim Bodur Anadolu Lisesi üçüncü oldu. 15-16 yaş grekoromen dalında Biga İmam Hatip Lisesi birinci olurken, Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Ezine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü sırada yer aldı.

17-18 yaş grekoromen dalında Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Çanakkale Anadolu Meslek Lisesi ikinci, Yenice Hamdibey Mesleki teknik Lisesi üçüncü olmuşlardır. Tüm sporcularımızı verdikleri mücadele dolaysıyla tebrik ederken dereceye giren sporcularımızında başarılarının devamını diliyorum.

2017 faaliyet raporu içerisinde yıl boyunca etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.


Kaynak: İHA