Medical Park Çanakkale Hastanesi ile Hak-İş Konfederasyonu Çanakkale İl Başkanlığı arasında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı.

Sözleşme, Medical Park Çanakkale Hastanesi’nde düzenlenen törenle Genel Müdür Erkan Erdem ve HAK-İŞ Konfederasyonu Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz tarafından imzalandı. Gerçekleştirilen imza töreni sonrasında açıklamada bulunan Medical Park Çanakkale Hastanesi Genel Müdürü Erkan Erdem, Türkiye’nin köklü işçi konfederasyonlarından biri olan HAK-İŞ Konfederasyonu ile sözleşme imzalamak ve bu büyük ailenin üyelerine avantajlı şekilde hizmet verecek olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu belirtti. Genel Müdür Erkan Erdem, “Türkiye’nin en yaygın sağlık grubunun bir parçası olarak evrensel standarttaki sağlık hizmeti vizyonumuz çerçevesinde çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz” dedi.

İŞBİRLİĞİ İKİ KURUMA DA DEĞER KATACAK
Üyeleri ve birinci derece yakınlarına Medical Park Çanakkale Hastanesi ile imzaladıkları sağlık hizmetleri sözleşmesi kapsamında özel imkânlarla hizmet sunacak olmalarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden HAK-İŞ Konfederasyonu Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz ise “Üyelerimiz ve birinci derece yakınları sadece üye kimlik kartını göstererek Medical Park Çanakkale Hastanesi’ndeki imkânlardan faydalanabilecek. Çanakkale’nin iki önemli kurumu arasında yapılan iş birliğinin iki kuruma da değer katacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Her iki kurumun yöneticilerinin açıklamaları sonrasında, tüm dünyanın içinde bulunduğu zorlu pandemi şartları altında sağlık hizmetlerine yönelik imzalanan sözleşme ile çeşitli  detaylar görüşülerek sunulan iyi niyet dilekleri ile imza töreni sonlandırıldı.
 


Kaynak: Haber Merkezi