Ayvacık Belediyesi tarafından Çamlık Mesire Yeri’ne yapılan Çamlık Kır Lokantası’nın açılışı düzenlenen programla beraber açıldı. Onlarca vatandaşın katılımıyla gerçekleşen lokanta açılışında katılımlara ücretsiz pide dağıtımı yapıldı.
Çamlık Mesire Yeri’nde düzenlenen açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Ayvacık CHP İlçe Başkanı Emre Öz, Ayvacık AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Tok, MHP İlçe Başkanı Özcan Cengiz, İyi Parti İlçe Başkanı Şükriye Özkan, CHP’li Lapseki, Ezine ve Biga ilçe başkanları, CHP’li Çanakkale İl Genel Meclis Üyeleri, ilçedeki bazı kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, köy muhtarları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, böyle bir lokantaya Ayvacık’ın ihtiyacı olduğunu ifade ederek, hayırlı olmasını diledi. Bayram konuşmasında belediye olarak Ayvacık’a 2 yıldan bu yana yapılan yatırım ve hizmetlerden bahsederek, Ayvacık için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Bayram, Ayvacık halkının ihtiyaçları doğrultusunda çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyerek, hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.
Açıklama yok.
AYVACIK’A KREŞ MÜJDESİ
Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, konuşmasının devamında müjdeli bir haberi olduğunu söyleyerek, “Ayvacık halkına buradan bir müjde vermek istiyorum. Çamlık Kır Lokantası’nın açılışından sonra sıra seçim vaatlerimiz arasında yer alan Kreş yapımına geliyor. Projemiz hazır. İnşallah kısa zamanda başlayacağız ve Ayvacık artık bir Kreş’e sahip olacak. Eski İtfaiye binamızın olduğu noktaya kreşimizi yapıyoruz. Arsa birleştirme çalışmalarımız tamamlandı. İlçemizin böyle bir yatırıma ihtiyacı vardı. İnşallah kısa zamanda da bitireceğiz. Ayvacık halkına hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.
Açılışta birer konuşma gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan da Ayvacık’a yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. Partilerinin herkese açık olduğunu ifade eden Erkek ve Ceylan, önemli olanın halka hizmet olduklarını belirttiler.
Konuşmalar sonrasına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP İlçe Başkanı Emre Öz, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Nazmi Tok, MHP İlçe Başkanı Özcan Cengiz, İyi Parti İlçe Başkanı Şükriye Özkan kurdele keserek Çamlık Kır Lokantası’nın açılışını gerçekleştirdi. (Haber: Sedat Uz)

Açıklama yok.
Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.