Vali İlhami Aktaş, Eceabat Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Eceabat Devlet Hastanesi Başhekimi Burçin Güney ve hastane yöneticileri ile koronavirüs değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Vali İlhami Aktaş, Eceabat İlçesinde sürdürülen sağlık hizmetleri, koronavirüs ile mücadele çalışmaları ve pandemi sürecinde Eceabat Devlet hastanesinde yürütülen çalışmalar hakkında ayrıntılı brifing aldı.

Eceabat Devlet Hastanesinin Covid servisini de ziyaret eden Vali İlhami Aktaş,  sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Ardından Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet Eceabat Kaymakamlığına geçerek burada bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

Toplantıda; başta dinamik denetimler olmak üzere Eceabat ilçesinde Koronavirüse karşı uyulması gereken kurallar, alınan önlemler, Eceabat ilçesindeki vaka sayılarının son durumu, filyasyon, test çalışmaları, hastanedeki doluluk oranları ve aşılama çalışmaları değerlendirildi.

 


Kaynak: Haber Merkezi