Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir takım ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Bilecik’te, Boğaz Medya aracılığıyla Şehitler Diyarı’na selam göndererek, “Çanakkale’yi gönülden seviyoruz” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir takım ziyaretler, açılışlar ve temel atma törenlerine katılma üzere Bilecik'teydi. Bakanlar Dönmez ve Pakdemirli ilk olarak Bilecik Valiliğinden başladıkları ziyaretleri kapsamında birçok temasta bulundu. Boğaz Medya da sosyal medya hesapları üzerinden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Bilecik programını canlı yayınlar ile takipçilerine aktardı.

Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, Küçükelmalı Tabiat Parkı'nın açılışında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir araya gelerek sohbet etti.  Çanakkalelilere selam gönderen Bakan Dönmez, “Çanakkale’yi gönülden seviyoruz. Bir borcumuz var, bir sözümüz var Sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent beye.  Kısa süre içerisinde Çanakkale’ye gelerek bir enerji koordinasyon toplantısı yapmak arzusundayız. Ama araya pandemi ve başka programlar girdi. En kısa zamanda gelerek Çanakkalelilerle birlikte olacağız inşallah” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi