Çanakkale’deki öğrencilerin konaklama ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcilerinin katılımıyla Vali İlhami Aktaş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.
 
Çanakkale Valiliği koordinasyonunda ve devletin tüm imkanlarıyla geçici barınma sorunu yaşayabilecek öğrencilere yardımcı olunacağını ve hiçbir öğrencinin yalnız bırakılmayacağını ifade eden Vali İlhami Aktaş, “Kredi Yurtlar Kurumuna müracaat eden öğrencilerimizin yerleştirme işlemleri halen devam etmektedir. Kredi Yurtlar Kurumuna müracaat edip yedekte bekleyen öğrencilerimiz kamu kurumlarına ait misafirhanelerde konaklayabileceklerdir” dedi.
 
Eğitim görmek için Çanakkale’ye gelen öğrencilerin emanet olduğunu belirten Vali İlhami Aktaş, “Öğrencilerimizin barınmalarından, huzur ve güven içinde eğitim görmelerine kadar tüm konular ile ilgili başta Valiliğimiz olmak üzere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve tüm ilgili kamu kurumlarımız ile öğrencilerimize en iyi imkanları sağlayacağız” diye konuştu.
 
Haber Merkezi