Ayvacık Belediyespor bu yıl mücadele ettiği Çanakkale Süper Amatör Küme’deki dördüncü maçında lig birincisi Yeni Çanspor’u ağırlıyor.
Çanakkale Süper Amatör Küme’deki en önemli karşılaşmalardan biri Pazar günü Ayvacık 21 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Lig birincisi Yeni Çanspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Ayvacık Belediyespor galip gelmesi halinde şampiyonluk için kritik bir virajı dönecekken, ayrıca ligte de liderliğe yükselecek.
Sezonun ilk maçında deplasmanda Kepezspor’u 3-0 mağlup eden temsilcimiz Ayvacık Belediyespor, ikinci evinde oynadığı mücadelede de Biga Adaspor’u 3-1 mağlup etmişti. Ardından geçen hafta oynanan mücadelede ise temsilcimiz deplasmanda Hastanebayırıspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Temsilcimiz, aldığı iki galibiyet ve 1 beraberlik ile beraber Çanakkale Süper Amatör Küme’de şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olduğunu göstermişti. Bu sezon öncesinde yaptığı iddialı transferlerle adından söz ettiren Ayvacık Belediyespor, Pazar günü saat 15.00’te Ayvacık 21 Eylül  Stadyumu’nda Çanakkale’nin güçlü takımlarından Yeni Çanspor ile karşılaşacak. Yeni Çanspor da 3 hafta sonunda oynadığı 3 karşılaşmada 9 puanı bulunuyor. Ayrıca Yeni Çanspor geçen hafa sonu da Çanakkale Dardanelspor’u evinde 1-0 mağlup etmişti. 3 maç sonunda Yeni Çanspor henüz gol de yemedi.
Çanakkale Süper Amatör Küme’de yer alan bir diğer Ayvacık temsilci takımımız Küçükkuyu Gençlerbirliğispor Gümüşçayspor deplasmanına gidecek. O mücadele de Pazar günü saat 15.00’te başlayacak.
Ayvacık Gazetesi olarak temsilcimiz Ayvacık Belediyespor’a evinde oynayacağı Yeni Çanspor karşılaşmasında başarılar dilerken, karşılaşmaya futbolseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Diğer bir temsilcimiz Küçükkuyu Gençlerbirliğispor’a da deplasmanda oynayacağı Gmüşçayspor karşılaşmasında da başarılar dileriz. (Haber: Sedat Uz)