Ayvacık Belediyespor’a geçtiğimiz hafta Ayvacık 21 Eylül Stadyumu’nda oynanan Yeni Çanspor karşılaşmasında yaşanan saha olayları için 1 maç saha kapatma cezası verildi.
Çanakkale İl Futbol Disiplin Kurulu tarafından Ayvacık 21 Eylül Stadyumu’nda oynanan Ayvacık Belediyespor-Yeni Çanspor karşılaşmasında yaşanan saha olayları için aldığı kararda; “23.10.2022 günü Ayvacık İlçe Stadında oynanan Ayvacık Belediyespor Süper Amatör – Yeni Çanspor Süper Amatör müsabakasında, Ayvacık Belediyespor Kulübü’ nün ve Yeni Çanspor Kulübü’ nün, müsabaka sonunda meydana gelen seyirci olayları sebebiyle, olaylardan sorumlu oldukları sabit görülmekle, Ayvacık Beldiyespor ve Yeni Çanspor Kulüplerinin, eylemlerine uyan FDT’ nın 52/2, 87/1 maddeleri gereğince 1’ er maç Saha Kapatma cezası ile cezalandırılmalarına FDT’ nın 87.maddesi 1.fıkrası gereğince toplantıya katılanların oybirliği ile kesin olarak karar verildi.” ifadeleri kullanıldı.
Karara göre, bu hafta sonu oynanacak Ayvacık Belediyespor-Küçükkuyu Gençlerbirliğispor karşılaşması da bu sebep ile cumartesi günü saat 14.00’te Bayramiç İlçe Stadyumu’nda oynanacak. (Haber: Sedat Uz)