Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yönetim Kurulu olağan toplantısı Edremit ilçesi İda Madra Jeopark Müzesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın katılım sağladığı toplantıya; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç ve GMKA birim başkanları katıldı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerinin bilgilendirmesiyle başlayan toplantıda; Çanakkale ve Balıkesir’de yapılması planlanan yeni yatırım ve projeler, Güney Marmara Kalkınma Ajansı aracılığıyla gerçekleştirilen çalışmalar, uygulanmakta olan doğrudan faaliyet destekleri ve diğer mali destek programlarının uygulama süreçleri görüşüldü. Toplantı; gündem maddelerinin görüşülmesinin ve karara bağlanmasının ardından son buldu.
Haber Merkezi