Vali İlhami Aktaş, yılın son gecesinde görevi başında olan personelleri ziyaret etti.

Kepez Polis Merkezi Amirliği, Opel Polis Uygulama Noktası, Tekzen Polis Uygulama Noktası ve İskele Meydanında görev yapan polis memurları ile Anafartalar Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, polis merkezinde görevli polis memurlarıyla bir araya gelerek polislerin “Yeni Yılını” kutladı.
Uygulama noktalarında görevli polis memurlarıyla bir süre sohbet ederek yapılan uygulamalar hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, çalışmalarında başarılar diledi.
Yeni yıl ziyaretleri kapsamında Jandarma Merkez Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Botunu ziyaret eden Vali İlhami Aktaş jandarma ve sahil güvenlik personelleri ile bir süre görüşerek yeni yıllarını kutladı, personellere görevlerinde kolaylıklar diledi.
Yılbaşı ziyaretlerinde son olarak Çanakkale Havalimanı ile DHMİ Kurtarma ve Yangın İstasyonunu ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Havalimanı personeliyle bir süre görüşerek yeni yıllarını kutladı, personellere görevlerinde başarılar diledi.
Yılbaşının huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydeden Vali İlhami Aktaş “2023 yılının hem Çanakkaleli hemşehrilerimiz hem de bütün milletimiz için sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
Vali İlhami Aktaş’ın yılbaşı ziyaretlerine; Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahim, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran eşlik etti.